Julpyssel

Ni vet alla toarullar som vi sopsorterar bort dom kan man göra fina och enkla pyssel av. Jag gjorde en julstjärna och Milton gjorde en Sonic gubbe (seriefigur). Den försvann han sprang runt och lekte med den.

För att göra stjärnan behöver du:

Ca 6 st toarullar

Sax

Häftklammer

Å vips har du gjort ett litet julpyssel.

Published by

Jenny Lindstrom

Jenny Lindström har ett stort intresse för hållbarhet, inredning och mode. Bor sedan ca 3 år tillbaka i sitt nybyggda hus tillsammans med sin man och sina 2 barn. Huset har paret ritat tillsammans och byggt ihop med en mindre byggfirma. I sin blogg bjuder hon på bland annat inredningstips och renoveringsprojekt. Följ Jenny i hennes strävan till att leva och verka mer hållbart.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s