Hemester 2020 del 1

I dag har det varit ett riktigt ruskväder och första snön kom, tänker att det passar bra med en återblick till sommaren som en kontrast.

I år vart det kanske inte den semester som alla tänkt sig, och inte heller för mig. Men den blev bättre än jag kunnat ana. Att få vara hemma och göra dagsutflykter var för mig en ganska skön återhämtning. Inga dagar som gick bort för att packa, resa bort, resa hem, backa upp och tvätta, utan hitta på saker att göra för dagen hemma eller i närområdet.

Under semestern tog vi en dag och plockade jordgubbar vid Ulva.

Man fick plocka gubbarna med försiktighet då de var sköra på ytan och nästan gick sönder.

Stannade även till och tittade på Ulva kvarnen med vattenfallet.

Det vart 10 liter jordgubbar till slut.

Efter rensningen så bakade jag en jordgubbspaj med kolasnittstäcke. Den var farligt god. Inspiration från Lindas bakskola med mitt favvoritrecept på kolasnittar med ingefära från Leila och vaniljvisp (grädde).

Published by

Jenny Lindstrom

Jenny Lindström har ett stort intresse för hållbarhet, inredning och mode. Bor sedan ca 3 år tillbaka i sitt nybyggda hus tillsammans med sin man och sina 2 barn. Huset har paret ritat tillsammans och byggt ihop med en mindre byggfirma. I sin blogg bjuder hon på bland annat inredningstips och renoveringsprojekt. Följ Jenny i hennes strävan till att leva och verka mer hållbart.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s