Hållbarhet

“En hållbar utveckling är en utveckling som tillfredsställer dagens behov utan att äventyra kommande generationers möjligheter att tillfredsställa sina behov“. Definition för hållbar utveckling i den så kallade Brundtlandrapporten.

Att leva mer hållbart har för mig byggs upp under flera års tid. Inte minst genom mitt arbete, som Affärschef inom bostadsbranschen så är det av stor vikt.

Hemma hos mig har det alltid funnits en eftertanke för hållbarhet som nu blivit mer organiserad de senaste året. Mode och inredning har alltid varit ett stort intresse. Saker behöver vara kvalitativa och tidlösa. Att på olika sätt få saker att leva vidare, när din tid för dom är slut.

Kretslopp, att så lite som möjligt ska landa i kärlet för brännbart. Ödmjukhet till dig själv kommer att vara din bästa vän för förändringsarbetet i din vardag. Vart skulle du vilja börja? Eller vart är du i ditt hållbara liv?

Bygga en sten i taget. Det är de små sakerna som sedan blir ett sätt att leva på. Bygg på lite hela tiden så kommer det till sist bli ganska omfattande. Få en boll att rulla innan du startar nästa.

Källa: Inledning hållbarhet – Ledarna.se

Published by

Jenny Lindstrom

Jenny Lindström har ett stort intresse för hållbarhet, inredning och mode. Bor sedan ca 3 år tillbaka i sitt nybyggda hus tillsammans med sin man och sina 2 barn. Huset har paret ritat tillsammans och byggt ihop med en mindre byggfirma. I sin blogg bjuder hon på bland annat inredningstips och renoveringsprojekt. Följ Jenny i hennes strävan till att leva och verka mer hållbart.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s